Περιστατικά

Στην ενότητα αυτή γίνεται σύντομη παρουσιάση επιλεγμένων περιστατικών από την καθημερινότητα του ιατρείου μας. Κάθε περιστατικό συνοδεύεται από περιγραφή και κάποιες λέξεις-κλειδιά  (π.χ. κάμψεις, περιακρορριζικές αλλοιώσεις, σπασμένα εργαλεία, διατρήσεις κλπ.) για ευκολότερη πλοήγηση. Όλο το υλικό που εμπλουτίζει την ενότητα αυτή προέρχεται απολειστικά από προσωπική εργασία του Κωνσταντίνου Σώρου και έχει αναρτηθεί με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των ασθενών.

Ο σκοπός κάθε ανάρτησης είναι να παρουσιαστούν οι δυνατότητες της σύγχρονης θεραπευτικής της ενδοδοντολογίας.

Ενδοδοντική θεραπεία ενασβεστιωμένου #21.

Παραπομπή για ενδοδοντική θεραπεία έντονα ενασβεστιωμένου #21, μετά από διάνοιξη κι ανεπιτυχή εντοπισμό του ριζικού σωλήνα. Τρυπανισμός στα δύο τρίτα του μήκους της ρίζας με ειδικές εγγλυφίδες μακριού αυχένα (LN burs & Munce bur kit). Αρχική και τελική ακτινογραφία.

Επανάληψη ενδοδοντικής θεραπείας #36 με ενασβεστιώσεις.

Επανάληψη της ενδοδοντικής θεραπείας του ενασβεστιωμένου #36. Αφαίρεση του ενδορριζικού άξονα στην άπω ρίζα και προετοιμασία νέου χώρου για άξονα στον ένα από τους δύο άπω ρ.σ. Αρχική και τελική ακτινογραφία.

Ενδοδοντική θεραπεία κεκαμμένου #47.

Ενδοδοντική θεραπεία πολύρριζου #47. Ριζικοί σωλήνες ελαφρώς ενασβεστιωμένοι. Σιγμοειδής κάμψη στην εγγύς ρίζα. Αρχική και τελική ακτινογραφία.

Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν αποθηκεύει cookies, παρά μόνο τα «τεχνικώς απαραίτητα» για τη σωστή λειτουργία της Πολιτική Απορρήτου, Πολιτική Cookies, Νομοθεσία