Βιογραφικό

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1979. Απόφοιτος 10ου Ε.Λ. Θεσσαλονίκης και της Οδοντιατρικής Α.Π.Θ. Τριετής αναγνωρισμένη εξειδίκευση στην Ενδοδοντολογία. Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1979. Αποφοίτησα από το 10ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1997 και το ίδιο έτος πέρασα με πανελλήνιες εξετάσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από το 2003 εργάζομαι ιδιωτικά ως οδοντίατρος, ενώ από το 2004 μέχρι το 2007 παρακολούθησα το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα του εργαστηρίου Ενδοδοντολογίας της Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ. στα πλαίσια του οποίου εκπόνησα ερευνητική διπλωματική διατριβή, η οποία διακρίθηκε με το 1ο βραβείο από την Στοματολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος.

Το 2008 εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Στα επόμενα χρόνια παρέμεινα συνεργάτης και υποψήφιος διδάκτορας στο ίδιο εργαστήριο, ομιλητής σε ελληνικά συνέδρια και συγγραφέας εργασίων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Σύντομα διαπίστωσα ότι προτιμώ την ιδιωτική άσκηση της ειδικότητάς μου και αφοσιώθηκα πλήρως στην κλινική πράξη και τις ευθύνες της.

Μέχρι σήμερα ασχολούμαι με την επιμόρφωση συναδέλφων στις εξελίξεις της ενδοδοντολογίας (ιδίως στα πρωτόκολλα προπαρασκευής και έμφραξης), δίνοντας διαλέξεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Στο ιατρείο μου αναλαμβάνω αποκλειστικά ενδοδοντικά περιστατικά. Είμαι παντρεμένος με την οδοντιάτρο Ξένια Παπά κι έχουμε δύο γιούς.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σε όλους τους συναδέλφους για την επαγγελματική στήριξη κι αναγνώριση. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο και κόπο που η ενδοδοντική θεραπεία απαιτεί.


Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν αποθηκεύει cookies, παρά μόνο τα «τεχνικώς απαραίτητα» για τη σωστή λειτουργία της Πολιτική Απορρήτου, Πολιτική Cookies, Νομοθεσία